NL

Jouw veiligheid

Hoe wij over kwaliteit en jouw veiligheid denken

Wij nemen je veiligheid serieus en we zijn er trots op dat we je producten aanbieden die rigoureus zijn getest – dit alles voor jouw veiligheid. Daarom hebben alle testen die Quicktest in België op de markt brengt en verkoopt, het CE-certificaat. Veel van onze testen worden in de zorg gebruikt in Europa. Het verschil is dat onze testen aangepast zijn voor thuisgebruik en dat de testen gebruikt worden door personen zonder medische opleiding. De testen zijn dus exact hetzelfde, het enige verschil is in principe het taalgebruik in de bijsluiter/handleiding.

Hieronder beschrijven we meer gedetailleerd hoe we werken. Omdat wij in openheid en transparantie geloven, kiezen we ervoor om je te laten zien hoe we met kwaliteitscontrole e.d. werken.

We eisen dat onze leveranciers documentatie met de productiedatum, vervaldatum, kwaliteitscontrole en traceerbaarheid van de batch bezorgen, dat de medewerkers goed opgeleid zijn en dat de fabrikanten een ISO-certificaat hebben. Ze moeten ook hun kwaliteitsborging documenteren. Deze documentatie moet voldoen aan het controleorgaan van de EU conform Bijlage IV sectie 5 – excluding Section 4 and 6 of the Council Directive 98/79/EC of the European Parliament for In Vitro Diagnostic Medical Devices. Wij volgen het nieuwste onderzoek en de medische techniek door deelname aan vakbeurzen en door voortdurende eigen studie van de nieuwste ontwikkelingen binnen de medische techniek aan diverse universiteiten.

Om het bovenstaande te waarborgen worden onze producten gecontroleerd door een onafhankelijk instituut: mdc (medical device certification), wat een zogenoemd Notified Body is met controlenummer 0483. Mdc medical device certification GmbH is gevestigd in Stuttgart in Duitsland. Hun contactgegevens zijn als volgt:

MDC, medical device certification GmbH
Kriegerstrasse 6
D-70191 Stuttgart
Duitsland

Naast deze kwaliteitsborging voeren we voortdurende zelfcontroles uit. In het kader van deze controles bezoeken we o.a. fabrikanten om te controleren dat zij werken in overeenstemming met hun ISO-certificaties en met de GMP (Good Manufacturing Practice).

We eisen ook dat de fabrikanten al hun kwaliteitsverslagen laten zien. Dit betekent dat de testen steekproefsgewijs op gevoeligheid en betrouwbaarheid gecontroleerd worden door een externe partij. Meestal is het een laboratorium dat de controles uitvoert.

Onze testen worden opgeslagen bij 18°C en met minimale invloed van zonlicht. Onze klantenservice is altijd bemand met minstens één gediplomeerd gespecialiseerd verpleegkundige (4-jarige opleiding).

Voor je als consument optimale bescherming te bieden, hebben we een geheimhoudings- en integriteitsverklaring opgesteld. Deze geeft je als klant een uitgebreide bescherming. Je kunt deze hier lezen.

Dit is hoe Quicktest over kwaliteit en jouw veiligheid denkt. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen – wij zijn er voor jou.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Veilig betalen met:
StripeVisa / Mastercard
Express-levering met:
DHL
Volg ons op Facebook en Instagram om onze nieuwste aanbiedingen te zien
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest FinlandQuicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram