NL

Onze klanten vertellen

Hieronder publiceren we, in samenspraak met de klant, een aantal van de commentaren die we dagelijks bij onze klantenservice ontvangen. Alle opmerkingen komen van onze klanten of van bloggers die over ons hebben geschreven.

Hier kun je ook lezen wat klanten over ons schrijven bij Trustpilot.

"Ik wil iets heel interessants delen! Namelijk Quicktest. Dat zijn testen die je zelf doet en je al na enkele minuten antwoord. Je hoeft dus geen bloed of urine naar een laboratorium op te sturen. In de medische wereld heet dit IVD (In Vitro Diagnose) hetgeen neerkomt op 'test jezelf en je krijgt direct antwoord'. Deze testen en deze techniek worden dagelijks gebruikt door huisartsen en ziekenhuizen. Het is dus een beproefde techniek. Zo ontzettend handig!" 

Carolina Gynning
"Ik had al eerder een schildkliertest gedaan, maar deed gisteren ook de test op de foto en kan net als vroeger problemen met mijn schildklier uitsluiten. Gelukkig! Zo'n thuistest is heel eenvoudig en het ging in een handomdraai."

Therese Lindgren
"Ik ben zo iemand die niet graag 'onnodig' van de zorg gebruik maak uit angst om afgewezen te worden. Ik had de raad gekregen om mijn schildklier te controleren en vond deze test, die aangaf dat ik een verhoogde TSH-waarde had. Na een bezoek aan de dokter bleek dat mijn waarden echt slecht waren. Ik had waarschijnlijk nooit de moed gehad om een afspraak bij de dokter te maken als ik niet eerst deze test had gedaan. Inmiddels neem ik een geneesmiddel en voel ik me al een stuk beter. Dankzij een simpele thuistest. De klantenservice was bovendien heel behulpzaam!"

Zarah
"Ik probeerde steeds maar mijn huisarts te overtuigen dat mijn schildklier onderzocht moest worden, maar ik raakte het beu en deed het uiteindelijk zelf met jullie test. De uitslag was positief en mijn huisarts moest me gelijk geven. Ik heb nu de juiste behandeling gekregen en voel me prima! Ik moest me op eigen houtje informeren over hypothyreose. Het is onthutsend dat het zover moest komen."

Anoniem
"Zou het goed zijn als jullie duidelijker aangeven dat je niet alleen zwangerschapstesten e.d. hebben? Mijn vader had prostaatklachten en daarom kocht ik een prostaattest. Nu was er gelukkig geen probleem, maar ik vind dat jullie je producten beter moeten laten zien."

Simon
Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Veilig betalen met:
StripeVisa / Mastercard
Express-levering met:
DHL
Volg ons op Facebook en Instagram om onze nieuwste aanbiedingen te zien
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest FinlandQuicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram