NL

Anti-spambeleid

Quicktest is terughoudend ten opzichte van reclame via e-mail. Wij geloven in het informeren over onderwerpen die belangrijk zijn voor onze klanten en we willen campagnes of andere aanbiedingen naar buiten brengen. De informatie die we versturen, moet echter vrijwillig zijn. Daarom moet het eenvoudig zijn om als klant informatie van ons af te wijzen.

Quicktest verstuurt geen informatie of aanbiedingen, of neemt op geen andere wijze contact op als de klant daar geen prijs op stelt. Dat respecteren wij voor 100%.

Wij geloven in een ethische vorm van communicatie, hetgeen betekent dat we ook degenen respecteren die geen e-mails e.d. van ons wensen. Wij geloven dat onze klanten ons hierom zullen waarderen, en dat het ook onze handelsmerk sterker maakt.

Quicktest koopt of huurt niets van en werkt ook niet samen met bedrijven die in mailadressen handelen. Als je een mail van ons krijgt, kan het om belangrijke informatie gaan of om artikelen of diensten die we met korting willen aanbieden. Je kunt als klant altijd aangeven dat je het tweede type niet wenst. Berichten van het eerste type versturen we omdat we niet aan je veiligheid willen tornen.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Veilig betalen met:
StripeVisa / Mastercard
Express-levering met:
DHL
Volg ons op Facebook en Instagram om onze nieuwste aanbiedingen te zien
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest FinlandQuicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram