NL

Klantenservice

Contactgegevens en veelgestelde vragen

E-mail en telefoon

E-mail: info@quicktest.be

Wij zijn er voor jou en je kunt altijd contact met ons opnemen. Hierna vind je de vaakst voorkomende vragen die we krijgen. Als je hier geen antwoord vindt op je vraag kun je ons via mail of per telefoon bereiken +46 42-400 87 00

Hier zitten we

Quicktest Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN

Telefoon: +46 42 400 87 00 (werkdagen 10.00–12.00)
Het bedrijf is geregistreerd bij de Zweedse belastingdienst

Veelgestelde vragen

Doe ik de test zelf of moet ik de test opsturen?

Je doet de test zelf en je krijgt antwoord binnen enkele minuten. Je hoeft dus helemaal niets op te sturen

Vervangen jullie testen de reguliere zorg?

Nee, je moet onze testen zien als een aanvulling op de huidige zorg. De testen geven je snel uitsluitsel als er iets niet in orde is. Het is belangrijk dat je vervolgens medische hulp zoekt voor verder onderzoek en behandeling. Bij een positief antwoord kun je een foto van de uitslag maken of de uitslag meenemen naar je huisarts. Dit maakt het volgens veel klanten gemakkelijker om verder onderzocht te worden.

Hebben jullie geheimhoudingsplicht?

Ja, Quicktest volgt de EU-richtlijnen voor bescherming van persoonsgegevens en we volgen dezelfde wetten en regels voor geheimhouding als huisartsen en ziekenhuizen.

Wat moet ik doen als ik een test wil terugsturen?

Als de test defect is of als het product beschadigd is, krijg je van ons kosteloos een nieuwe test. Als je de instructies niet hebt gevolgd, geven we geen nieuwe test. Neem altijd contact op vóór een eventuele reclamatie om zeker te weten dat je in aanmerking komt voor een nieuwe test.

Welke gegevens slaan jullie over me op?

We bewaren alleen je e-mailadres. Dit kunnen we gebruiken als we je willen bereiken en ook om een eventuele factuur te versturen. We kunnen het ook gebruiken om informatie over nieuwe producten of campagnes te versturen. Je kunt eenvoudig afmelden voor deze mailings.

Hoe betrouwbaar zijn de testen?

Onze testen zijn zeer betrouwbaar. Feit is dat ze ook in de Europese zorg gebruikt worden. Onze testen zijn echter aangepast voor niet medisch geschoolde gebruikers, maar de betrouwbaarheid van de testen zelf is zeer hoog. De filosofie van Quicktest is dat de testen zeker moeten zijn. Daarom zijn ze ingesteld op 'vals positief' eerder dan 'vals negatief'. Dat betekent dat een test een positieve uitslag kan geven, ook al is er geen ziekte. Dit is voor je eigen veiligheid. Onze testen geven geen negatieve uitslag als er zich een ziekte voordoet. Daar zijn we veel trots op. Je bent kortom heel veilig met onze testen.

Neem hier contact op

E-mail: info@quicktest.be
Telefoon: +46 42 400 87 00 (werkdagen 10.00–12.00)

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Veilig betalen met:
StripeVisa / Mastercard
Express-levering met:
DHL
Volg ons op Facebook en Instagram om onze nieuwste aanbiedingen te zien
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest FinlandQuicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram