NL

Over ons

Quicktest Onlinezon AB

Medewerkers van Quicktest

Fredrik Lönnqvist

Dokter Fredrik Lönnqvist is specialist op het gebied van interne geneeskunde en endocrinologie. Fredrik studeerde geneeskunde aan het Karolinska-Instituut, waaraan hij nog steeds als onderzoeker/docent verbonden is.

Hij heeft een brede medische, academische, biowetenschappelijke en laboratoriumervaring van ruim 18 jaar als arts en als klinisch en experimenteel onderzoeker. Daarna volgden 20 jaar in de industrie, waar hij zich toelegde op onderzoek naar en klinische ontwikkeling van geneesmiddelen en klinische voeding, en op bedrijfsadvies.

Fredrik heeft internationale leidinggevende ervaring als Global Chief Medical Officer bij Nutricia/Danone, medisch hoofd van SB/GSK Scandinavië en vicepresident Clinical Science bij Biovitrum/SOBI. Hij was jarenlang verantwoordelijk voor strategisch portfoliomanagement en hielp er o.a. aan mee om voor negen kandidaat-geneesmiddelen en voedingsproducten een marktvergunning te verkrijgen. Verder zat Fredrik ook in het bestuursorgaan van Oatley.

Zijn therapeutische ervaring omvat stofwisseling, diabetes, overgewicht, welvaartsziekten, voeding, cardiovasculaire aandoeningen immunologie, oncologie en het centraal zenuwstelsel. Dokter Lönnqvist heeft een 80-tal wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en was reviewer voor meerdere tijdschriften, waaronder Nature Medicine, The Lancet en Diabetologia.

Therese Hultberg

Therese is gediplomeerd verpleegkundige en beantwoordt o.a. je vragen over gezondheid, maar ook over het verloop van onze testen.

Ze heeft een achtergrond in zowel algemene verpleegkunde als intensieve zorg, waar ze in het kort gezegd heel veel verschillende scenario's heeft meegemaakt.

Tegenwoordig werkt Therese bij Quicktest. Haar ervaring in de intensieve zorg en haar specialisatieopleiding geven Quicktest de benodigde stabiliteit en vakkennis om klanten dat beetje extra te bieden. Therese is altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

Uiteraard werkt ze samen met dokter Fredrik Lönnqvist, wat je als klant de veiligheid biedt waar wij bijzonder trots op zijn.

Onlinezon Quicktest AB is een Zweeds bedrijf in Råå net buiten de Zuid-Zweedse stad Helsingborg. We specialiseren ons in slimme en eenvoudige thuistesten maar we verkopen ook geavanceerde analyse- en diagnoseapparatuur aan de gezondheidszorg. Dankzij een unieke productieovereenkomst kunnen wij het breedste assortiment aan thuistesten van Europa aanbieden.

Behalve in Zweden is Quicktest ook aanwezig in Denemarken, Finland, Noorwegen en Spanje. De volgende markt waarin we ons vestigen, zijn de Benelux-landen. Hieronder kun je meer lezen over Quicktest en onze waarden.

We willen duidelijk zijn: Quicktest zal nooit de goedkoopste thuistesten aanbieden, want voor ons zijn je veiligheid en je tevredenheid het belangrijkst. Onze testen worden in de zorg in Europa gebruikt en zijn betrouwbaar. We importeren onze producten niet uit China. Ze worden in Europa gemaakt en voldoen aan alle normen van de EU en van het Zweedse Geneesmiddelenbureau.

Over Quicktest

"Quicktest wil vernieuwen. Traditionele medische zorg is vaak statisch. Quicktest wil daarentegen nieuwe wegen inslaan. Wij zetten vraagtekens bij routineuze en achterhaalde werkwijzen in de zorg. We hopen dat de medische sector ons ziet als een moderne gangmaker die zich voor de gezondheid en het welzijn van de mensen inzet."

Mattias Hultberg – oprichter van Quicktest. Lees meer over Mattias op LinkedIn

Waar wij voor staan

Quicktest staat voor kwaliteit en veiligheid. De mensen achter Quicktest werken in de zorg. We voeren dagelijks allerlei veneuze en arteriële onderzoeken en gezondheidstesten uit. We zagen dat er behoefte was aan een eenvoudige, discrete manier om meer te weten over je gezondheid.
De testen van Quicktest zijn bedoeld voor thuisgebruik en bieden niet alleen zekerheid, maar kunnen ook levens redden – en daar zijn we trots op.

Onze visie

We willen langdurige gezondheid beter bereikbaar maken. Met Quicktest willen we een goede gezondheid beter bereikbaar maken en mensen de middelen voor meer zelfstandigheid aanreiken.
In 2022 wordt Quicktest marktleider in Zweden op het gebied van e-health met thuis- en zelftesten als specialiteit.

Onze kernwaarden

De kernwaarden van Quicktest zijn volledige openheid in onze communicatie, voortdurende aandacht voor nieuwe technieken en kennis van de nieuwste geneeskunde en IVD-technieken. We hebben een echte passie voor onze producten en de mogelijkheden die ze bieden om mensen te helpen.
Bij Quicktest sta jij als klant in het middelpunt. Daarom bieden we hulp vanaf de bestelling tot, indien nodig, het contact met specialisten.

Voor je veiligheid zijn alle teksten grondig nagelezen en door een arts of gediplomeerd verpleegkundige goedgekeurd. Wij geven geen persoonsgegevens vrij. Er wordt niets opgeslagen, noch bij ons, noch bij derden, Het is 100% veilig om iets bij ons te bestellen.
Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Veilig betalen met:
StripeVisa / Mastercard
Express-levering met:
DHL
Volg ons op Facebook en Instagram om onze nieuwste aanbiedingen te zien
Onlinezon AB
VAT: SE559020147001
Quicktest SverigeQuicktest FinlandQuicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram